reportiori.ge - 5 პროდუქტი, რომელიც ტვინის მუშაობას აუმჯობესებს
ჩვენ შესახებ პარტნიორები ქარტია ბმულები რეკლამა კონტაქტი
ორშაბათი, 24 თებერვალი, 2025. 21:54
სხვადასხვა
5 პროდუქტი, რომელიც ტვინის მუშაობას აუმჯობესებს
18 მაისი, 2014. 13:20


გთავაზობთ პროდუქტების ჩამონათვალს,რომელიც ტვინის მუშაობას ამუჯობესებს. მედიკოსები ამ პროდუქტების მიღებას განსაკუთრებით ურჩევენ, მათ ვისაც გონებრივად დატვირთული სამუშაო აქვს. 


ცხიმიანი თევზი


თევზები, რომლებიც ომეგა 3-ს შეიცავენ (სკუმბრია, ქაშაყი, ორაგული), სისხლში ქოლესტერინის დონეს ამცირებენ და აუმჯობესებენ ტვინში სისხლის მიმოქცევას. თევზი აგრეთვე შეიცავს იოდს, რაც აგრეთვე სასარგებლოა ტვინის მუშაობისთვის.


სტაფილო


ეს ბოსტნეული აფერხებს ორგანიზმის დაბერებას და დადებითად მოქმედებს ტვინის მუშაობაზე. სტაფილოში შემავალი ნივთიერება ლუტეოლინი აჯანსაღებს უჯრედებს, რომლებიც ინფორმაციების დამახსოვრებაში გვეხმარებიან.


ბროკოლი


მაგნიუმისა და k ვიტამინის საბადოა, რაც აუმჯობესებს ტვინის მუშაობას. აგრეთვე, ბროკოლი შეიცავს ბორს, რომლის ნაკლებობაც აქვეითებს ტვინის აქტივობას.


ნიგოზი


ასაკის მატებასთან ერთად, ტვინის სასარგებლო უჯრედები დაბერებას იწყებენ. ნიგოზში შემავალი სასარგებლო ნივთიერებები კი ხელს უშლიან დაბერების პროცესს. ამიტომ, ვინც თავის რაციონს ნიგვზით გაამდიდრებს, მეხსიერებაზე აღარ დაიწუწუნებს.


როზმარინი - უამრავ სასარგებლო თვისებას შორის როზმარინი თურმე ტვინის მუშაობას ააქტიურებსეცნიერებმა დაამტკიცეს, რომ როზმარინის სუნიც კი დადებითად მოქმედებს მეხსიერებაზე.

ხათუნა ლაგაზიძის პრესკონფერენცია
13.02.2016
კონსტანტინე გამსახურდიას პრესკონფერენცია
13.02.2016
''ერეკლე მეორის საზოგადოების'' პრესკონფერენცია
13.02.2016
ლევან გოგიჩაიშვილის პრესკონფერენცია
11.02.2016
ნინო მაჭავარიანის, რუსუდან კვალიაშვილის და ირმა მახათაძის პრესკონფერენცია
11.02.2016
დემურ გიორხელიძის პრესკონფერენცია
11.02.2016
პეტრე მამრაძის პრესკონფერენცია
11.02.2016
ომარ ნიშნიანიძის პრესკონფერენცია
11.02.2016
დიმიტრი ლორთქიფანიძის პრესკონფერენცია
10.02.2016
მანანა ნაჭყებიას პრესკონფერენცია
10.02.2016