logo_geo
eng_logo
პიკანტური ქათამი
- +

7 მარტი. 2016. 16:10


მასალა:

700 გრ ქათმის ხორცი; 1 ფორთოხლის წვენი, ფორთოხლის რამდენიმე მრგვალი ნაჭერი; 1ს/კ თაფლი; 1 ჩ/კ კარი; ½ ჩ/კ წითელი დაფქული წიწაკა; მარილი; 2 ს/კ ზეთი.

მომზადება:

აურიეთ მარინადის ინგრედიენტები. ქათმის ხორცი დაჭერით სასურველ ნაჭრებად და აურიეთ მარინადში. გააჩერეთ 2 საათი. ქათმის ნაჭრები ჩააწყვეთ ფორმაში და აერღუმელში (2200 ) შედგით 30-40 წუთით. გარნირი თქვენი სურვილისამებრ შეარჩიეთ.


 

right_banner right_banner
არქივი
right_banner