მასალა:
700 გრ ქათმის ხორცი; 1 ფორთოხლის წვენი, ფორთოხლის რამდენიმე მრგვალი ნაჭერი; 1ს/კ თაფლი; 1 ჩ/კ კარი; ½ ჩ/კ წითელი დაფქული წიწაკა; მარილი; 2 ს/კ ზეთი.
მომზადება:
აურიეთ მარინადის ინგრედიენტები. ქათმის ხორცი დაჭერით სასურველ ნაჭრებად და აურიეთ მარინადში. გააჩერეთ 2 საათი. ქათმის ნაჭრები ჩააწყვეთ ფორმაში და აერღუმელში (2200 ) შედგით 30-40 წუთით. გარნირი თქვენი სურვილისამებრ შეარჩიეთ.