ლეგენდარული ბარბიქიუ ევროპაში თანდათან უფრო პოპულარული ხდება. ამერიკული სადილი, რომელიც ამერიკელი მოსახლეობისთვის ტრადიციული საჭმელია უკვე წლებია, ევროპაშიც იკიდებს ფეხს და თანდათან უფრო მოთხოვნადი ხდება. მომზადების წესს უცვლელად ტოვებენ ევროპელები, თუმცა თავიანთ ტრადიციულ სანელებლებს მაინც უმატებენ. ამერიკული ბარბიქიუ აუცილებლად ნედლი ხორცისგან მზადდება და ის ბოლომდე გამომშრალი არ უნდა იყოს მომზადების შემდეგ.
წყარო - „შპიგელი“